De flexibiliteit van een Freelancer & professionaliteit van Marketingbureau in 1

Digital Marketing Unlimited is een no-nonsense Online Marketing partner. We verkopen geen dromen en onderbouwen alles o.b.v. data. We werken op basis van vertrouwen en hanteren geen langlopende contracten. Flexibiliteit, kwaliteit en klanttevredenheid is ons streven.

De kracht van DMU

We werken niet met vaste uren en langlopende contracten. Elke maand beoordelen we wat de behoefte is en plannen we de werkzaamheden samen in.

Je krijgt kraakheldere communicatie. Geen moeilijke woorden of jargon om het allemaal net wat mooier te maken dan het daadwerkelijk is.

Wanneer je uren bij een bureau verloren gaan aan eindeloos vergaderen, pakken wij het anders aan. Elke maand een strakke evaluatie met concrete actiepunten.

We helpen ondernemers duurzaam groeien met de juiste strategie en middelen.

Een échte partner

Je bent bij ons geen traditionele klant, je bent onze partner. Samen gaan we de uitdaging aan. Samen behalen we successen en samen gaan we om met tegenslag. Geen vingers wijzen of smoesjes, elkaar recht in het gezicht aankijken en eerlijk zijn.

Samen groeien, samen bloeien!

Leesbare plattegrond in het digitale wereldje

Wij bieden ondernemers houvast in het snel veranderende landschap van digital marketing. Een duidelijke plattegrond van de mogelijkheden en de juiste route naar het gewenste resultaat. We rijden mee, sleutelen aan de auto onderweg, veranderen indien nodig de route, maar blijven doorgaan tot we de eindbestemming bereikt hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klaar om eindelijk te groeien?

Van afstel komt uitstel, wacht niet langer met het waarmaken van je dromen. Ik geef je een stok achter de deur en een realistisch plan.

“Muhammet heeft bij ons het SEA & SEO kanaal geprofessionaliseerd. Door zijn proactieve en kritische houding is hij in staat om het maximale uit zichzelf en zijn collega’s te halen. Muhammet is een erg prettige collega die houdt van aanpakken en resultaten boeken. Ik gun elk bedrijf een Muhammet in het online team.”

Tom de Haas

Azerty – Manager E-commerce

Muhammet Ulusan
Performance expert