Trainingen

Bekijk de online marketing trainingen om jouw kennis te vergroten en handvatten te krijgen!

Toe aan grip op jouw marketing?

Geen opgevoerde Powerpoint presentaties met 50+ slides, maar échte praktijkervaring overgebracht in Jip en Janneke taal!

SEO training

SEO doorhebben van A t/m Z? De SEO training heeft grip op het brede SEO spectrum, inclusief praktijkvoorbeelden en concrete actiepunten die je zelf kunt oppakken.

SEA training

De SEA training is opgesteld vanuit de nieuwste trends en learnings binnen SEA. Van het opzetten van Google Ads campagnes tot het volledig beheren van SEA voor jouw bedrijf.

Linkedin Advertising

Meer halen uit LinkedIn? Laat je meenemen in de mogelijkheden van LinkedIn advertising. Onderwerpen als: doelgroepen, funnels, biedstategieën en nog veel meer komt aan bod.

Coming soon

Samenwerkingen

Een greep uit voorgaande- en huidige samenwerkingen.

“Digital Marketing Unlimited helpt je vooruit met kennis uit de praktijk. Geen achterhaalde informatie van jaren terug, maar actuele onderwerpen en cases. We trainen mensen om beter te worden in een vak én deze zelfstandig uit te voeren. Zonder afhankelijk te zijn van een duur bureau.”

Muhammet Ulusan

Eigenaar – Digital Marketing Unlimited

Meer informatie over de training?

Laat je gegevens achter om vrijblijvende informatie te krijgen omtrent de beschikbare data, prijzen en mogelijkheden op maat.

Je krijgt doorgaans binnen 1 werkdag een reactie!

Klaar om eindelijk te groeien?

Van afstel komt uitstel, wacht niet langer met het waarmaken van je dromen. Ik geef je een stok achter de deur en een realistisch plan.

“Muhammet heeft bij ons het SEA & SEO kanaal geprofessionaliseerd. Door zijn proactieve en kritische houding is hij in staat om het maximale uit zichzelf en zijn collega’s te halen. Muhammet is een erg prettige collega die houdt van aanpakken en resultaten boeken. Ik gun elk bedrijf een Muhammet in het online team.”

Tom de Haas

Azerty – Manager E-commerce

Muhammet Ulusan
Performance expert