Speciaal voor ondernemers!

SEO training voor ondernemers

Je weet ongeveer wat SEO is en snapt het belang. Alleen je hebt simpelweg niet de juiste kennis om het zelf te beheren. Met deze training leer je de belangrijkste SEO onderdelen en kun je direct aan de slag!

Wat ga je leren?

Je leert alle belangrijke begrippen en onderwerpen binnen SEO. Van hoe Google websites indexeert tot hoe je linkwaarde verspreid op je website. Alles komt aan bod in Jik & Janneke taal!

Je leert de rol van zoekwoorden binnen SEO en hoe je deze in je eigen voordeel kunt gebruiken. Niet alleen leer je waar je zoekwoorden kunt vinden, maar ook hoe je de meest relevante vindt voor jouw bedrijf.

Autoriteit speelt een belangrijke rol binnen SEO. Je leert hoe de autoriteit van je website tot stand komt en hoe je deze kunt verbeteren.

SEO te technisch? Alleen als je niet weet waar je moet kijken. Je leert hoe je SEO problemen, zoals indexatie fouten en crawling problemen signaleert, begrijpt én oplost.

Je krijgt inzage in de populairste tools & technieken voor het optimaliseren van je SEO, maar ook voor het monitoren van de resultaten. Je weet waar je moet kijken en hoe je foutmeldingen kunt oplossen.

We doorlopen de stappen die je moet zetten om een planning te maken voor je SEO werkzaamheden. Je leert hoe je SEO werkzaamheden voor jouw onderneming in kaart brengt en deze prioriteert.

Traning mogelijkheden

Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden voor een SEO cursus speciaal voor ondernemers.

SEO training op locatie

De SEO training wordt verzorgd fysiek bij jou op de zaak. Eventuele collega’s mogen aanhaken!

SEO training digitaal

De SEO training wordt op afstand verzorgd, via een online portaal. De presentatie wordt gedeeld zodat jij het goed kunt volgen.

SEO training op maat

Een SEO training op maat is mogelijk, als je bijv. een specifieke vraagstuk voor jouw bedrijf wilt behandelen.

9+

Jaar ervaring

Met het groeien in omzet en het reduceren van kosten via SEO.

#23

Klanten geholpen

Met het groeien verbeteren van hun positie in de zoekmachines.

120+

Topposities behaald

Door het succesvol opzetten van de juiste SEO strategie en activiteiten.

“Bedrijven gaan de mist in met SEO door alleen maar te denken aan keywords. Het gaat natuurlijk veel breder en dieper dan dat. Met de SEO training voor ondernemers leer je van A tot Z wat je kunt verwachten van SEO en hoe je het kunt toepassen voor jouw onderneming”

Muhammet Ulusan

Eigenaar – Digital Marketing Unlimted

Meer informatie over de training?

Laat je gegevens achter om vrijblijvende informatie te krijgen omtrent de beschikbare data, prijzen en mogelijkheden op maat.

Je krijgt doorgaans binnen 1 werkdag een reactie!

Klaar om eindelijk te groeien?

Van afstel komt uitstel, wacht niet langer met het waarmaken van je dromen. Ik geef je een stok achter de deur en een realistisch plan om jouw SEO naar een hoger niveau te tillen.

“Muhammet heeft bij ons het SEA & SEO kanaal geprofessionaliseerd. Door zijn proactieve en kritische houding is hij in staat om het maximale uit zichzelf en zijn collega’s te halen. Muhammet is een erg prettige collega die houdt van aanpakken en resultaten boeken. Ik gun elk bedrijf een Muhammet in het online team.”

Tom de Haas

Azerty – Manager E-commerce

Muhammet Ulusan
Performance expert